Velg en side

Kl. 21: 00 – Stallen – 220/170, folk under 18 år kommer inn gratis.

Kjøp billett her

Soulstemmen fra «uniten» som du sikkert så på Beat for Beat i mars.

Opprinnelig fra America, har vokalist og multi-instrumentalist Adam Douglas, fulgt kjærligheten til Norge, og sprer nå sitt musikalske budskap først til oss, før resten av kloden skal kapres. Adam & company vil føre oss gjennom en musikalsk «American roots» reise.

Med diagnosen “ytterst musikalsk” har Adam i oppveksten utnyttet den fantastiske 4-oktavs vokal dybden han er velsignet med for alt det har vært verdt. Dette gleder vi oss til å nyte sammen på en skikkelig Stallen kveld.

Adams første soloalbum slippes 24.april 2015
Adam Douglas står nå stolt bak sitt første soloalbum. Låtene er personlige og skrevet ned over mange år og valgt ut blant over 70 låter Adam står bak. Det er Americana, det er Soul og det er et lydbilde preget av påvirkning fra en rekke andre musikksjangere. Albumet er rett og slett en historie om Adams reise gjennom livet hvor både personlige og musikalske møter har satt sitt preg på tekst og melodi. Det groover, det rører, det engasjerer og det gleder. Det er Adam Douglas, musikalsk flyktning og emosjonell eventyrer.