Velg en side

Fredag 27. sept. kl. 19.00 kr. 275, Honnør 225,- Student 125;- Bakkenteigen

ERA OF BIGBANDS – MARINEMUSIKKEN

Marinemusikken, under ledelse av Lars Erik Gudim, setter opp en konsert basert på komposisjonene til jazzmusikeren, pianisten og orkesterlederen Duke Ellington. Solist er Majken Christiansen, en av Danmarks mest populære jazzsangerinner.
Dette er den første konserten i en konsertserie som skal ta for seg den tidløse og alltid like populære musikken til flere av de mest kjente og innflytelsesrike amerikanske orkesterlederne. Marinemusikken har et av Norges beste storband, så her er det bare å glede seg til en aften med storbandmusikk i verdensklasse som det garantert vil swinge av.

Storbandlederne var sin samtids rockestjerner. Orkestrene var ekstremt populære og trakk fulle hus over hele Amerika. Derfor var det også viktig for spirende vokalister og musikere å komme seg inn i et storband for å bli lagt merke til og nå et stort publikum. Flere av de legendariske sangerne og musikerne innen swing og jazz begynte karrieren i et storband før de fikk fart på solokarrieren. Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Billie Holliday, Louis Armstrong og Gene Krupa er bare noen av de mange store artistene som begynte karrieren i et storband.

Samarbeid med Horten kommune.

Blajazz hoest 2013 prelim2-big1