Velg en side

Stallen  – 21/10 – Kr 150/100

Hanna Paulsberg er en ung saxofonist som har gått bachelor i utøvende jazz ved jazzlinja i Trondheim. Nå jobber hun som frilanser og spiller i band som Trondheim Jazzorkester, Nancy Wilson Tribute band og Dance of the Flight Attendants. Hanna har spilt med musikere som Georg Riedel, Håkon Mjåset Johansen, Henning Sommerro, Ernst Wiggo Sandbakk, Elin Rosseland og Vigleik Storaas.
Hanna Paulsberg Concept ble dannet våren 2010 sterkt inspirert av Wayne Shorter Quartet´s energiske og melodiske samspill. Etter hvert har bandet gjennom Paulsbergs originalkomposisjoner utviklet sitt eget uttrykk der lekent samspill og sterke melodier står i sentrum.
Kvartetten gjennomførte nettopp en turné på jazzklubber i Østfold, Oslo, Møre og Romsdal og
Trondheim og fikk strålende tilbakemeldinger. Sterke instrumentale prestasjoner, spennende og tett samspill og vakre melodier er noen av de beskrivelsene som har gått igjen i anmeldelser de fikk under turnèen. I kjølvannet av turnéen har kvartetten blitt engasjert ved Jazzfest i Trondheimog Kongsberg Jazzfestival senere i år.
«Hanna Paulsberg Concept vekslet mellom vare ballader og knallhard jazz. En komposision med sambarytmer som rød tråd må man trygt kunne putte i båsen jazz hard

Link til myspace:
myspace.com/hannapaulsbergconcept

Fra intervju i jazznytt (2010):
– Fortell litt om de prosjektene du holder på med?
– Hovedprosjektet mitt er kvartetten min, Hanna Paulsberg Concept, med Trygve Waldemar Fiske – bass, Oscar Grönberg – piano og Hans Hulbækmo – trommer. Dette er en kvartett der vi hovedsakelig spiller mine komposisjoner. Du kan si det er rimelig inspirert av Wayne Shorter-kvartetten, og det kan minne om Keith Jarreth-kvartetten med Jan Garbarek. Utrolig fine folk å spille med, vi skal ut og spille en del til våren, det gleder jeg meg veldig til.
Så er det Define Quiet med Espen Bjarnar – gitar og Dan Peter Sundland – bass. Denne trioen har vi holdt på med en stund, det er et veldig fint format å spille i – uten trommer, noe som gir mange bra utfordringer.
Dance of the Flight Attendents er et kjempeartig band med Mette Rasmussen – saksofon, Hans Hulbækmo- trommer og Dan Peter Sundland – bass. Vi spiller Dan Peters komposisjoner, og det er bare vanvittig gøy å spille med.
I tillegg var jeg med på Trondheim Jazzorkesters bestillingsverk av og med Elin Rosseland under Jazzfest i Trondheim i vår, og vi skal ut og spille litt etter jul, samt spille inn plate på Dokkhuset, noe jeg tror blir veldig spennende.

Link til intervju i jazznytt:
http://jazznytt.jazzinorge.no/2010/12/16/en-kvinnelig-saksofonist-fra-%C3%B8stfold/