Velg en side

Stallen 04/11 – Kr 300/250

Jazz-chanteuse, improvisatør og fjorårets suverene ”Maestro”-vinner er ute med sin nye plate ”Divinʼ At The Oceansound”, som har fått yatzy i 5’ere:

VG skriver «..en perle av en plate. Asbjørnsen fremstår som en sann jazzdiva, med en funklende kombinasjon av musikalitet og treffsikker skuespillerkunst.»

Nettavisen skriver: «Storytelleren.. bedre enn noen gang.»

Her får vi utvalgt materiale fra hennes foregående solo-album i rene swingtolkninger og med mye spillerom.
Asbjørnsen har I 10 år virket som kabaret-artist, låtskriver og jazz-sangerinne. Hun har gitt ut 6 kritikerroste album, spilt utallige forestillinger I duoen Asbjørnsen & Joh., og nå sist gjort rollen som “Ulla” I musikal-suksessen “ The Producers” på Oslo Nye Teater. Hun er forøvrig nominert Ikategorien “Beste Kvinnelige skuespiller” under årets Komiprisen for sistnevnte.

Pressen om Hilde Louise:
Dagsavisen: «..ein artist av eit ganske eineståande format.» Roald Helgheim

Aftenposten: «Hilde Louise Asbjørnsen er et unikt talent. Hun er en gudbenådet underholdnings- og kabaretartist, men også en framifrå jazzsangerinne og låtskriver.» Svein Andersen

Nettavisen: 6/6 – «Hun er muligens en av de vokalistene, uansett tilhørighet til land, jeg har hørt på mange år som har klart å formidle følelser, stemninger og en lekenhet innenfor jazzen man for sjeldent hører.» Pål Nisja-Wilhelmsen