Velg en side

KONSERTEN ER FLYTTET TIL GLASSMAGASINET
ALDERSGRENSE 18 ÅR / BILLETTPRIS 200,- FOR ALLE

Sterke kontraster har fulgt Silje Halstensen siden hun startet Bendik i 2008. Det er en jente med en gutts navn. Lydbildet drives av få musikere, men låter som et orkester. Det er såre tekster som møter faste hjerteslag.

ss_bendik-000704_web

«Fortid» er tittelen på tredjealbumet til Bendik, som ble sluppet i 2016.
Her kombineres uttrykkene fra «Drømmen Gjør Meg Ingenting» og «No Går Det Over» i store, maksimalistiske lydbilder. Albumet blir gitt ut på Cosmos Music.

– Dette har vært et tungt album å lage, men jeg er sikker på at jeg for alltid vil kjenne at det har vært et av de viktigste også. Tittelen «Fortid» er på bakgrunn av at ethvert album er starten på en ny epoke i livet mitt. Jeg håper at dette albumet vil hjelpe meg med å legge de vanskelige hendelsene og følelsene, helt fra epoken etter førstealbumet til nå, bak meg og at jeg endelig vil klare å se fremover, forteller Silje.

Bendik er:
Silje Halstensen – vokal
Simon Dolmen Bergseth – gitar
Jan K. Hovland – synth
Bendik Kjeldsberg – trommer
————————————————

Stedet er Stallen, kl 21:00 (dørene åpnes kl 18:30).
Billettpriser: 200,-

Billetter online på http://hjc.ticketco.no/hjc_presenterer__bendik

Velkommen til Horten JazzClub