Velg en side

På Stallen, 11. mars, kr 150/100.

Ine Hoem spiller Nancy Wilson

1962 kom albumet som skulle forandre Nancy Wilsons karriere. Hun var bare 25 år da hun sammen med saksofonlegenden Cannonball Adderley utgav det selvtitulerte albumet med standardlåter litt utenom det vanlige.

Med vakre blåsearrangement med broren Nat Adderley i spissen lagde de en jazzplate som vil huskes i lang tid. Låter som ‘the Old Country’ og ‘Never will I marry’ står som noe av det vakreste i Nancy Wilsons karriere.

Ine Hoem har markert seg som en av Norges mest fremadstormende vokalister med stor suksess i prosjektene PELbO og Ine&Peder. Hun har de siste årene spilt på mange store scener både i Norge og Europa.

Med dette prosjektet har hun med seg noen av de mest lovende jazzmusikerne her til lands; et solid swingkomp og to stilsikre blåsere. Konserten vil bestå av låter Nancy Wilson har sunget iløpet av sin lange karriere med fokus på innspillingen fra 1962. Musikken gjenspeiles slik den ble spilt i 1962 med fokus på god swing og tradisjon, samtidig som musikerne tolker låtene på sin måte gjennom solistiske prestasjoner.

Line-up:
INE HOEM – vokal
KJETIL JERVE – piano
TRYGVE FISKE – contrabass
TOLLEF ØSTVANG – trommer
HANNA PAULSBERG – saksofon
MORTEN KOPPANG STANG – trompet