Velg en side

Folk Implosion-aktig vokal, med arab trapske trommemaskiner, fuzz og pumpeorgler.

Jim Protector

Hortensband som lager sin egen lille lo-fi støyverden. Folk Implosion-aktig vokal, med arab trapske trommemaskiner, fuzz og pumpeorgler.
Det skurrer og skrangler i Jim Protectors mørke popunivers. Musikken appellerer til deg som liker Motorpsycho, Arab Strap eller Stockhaus. På EP-en Half Finished, Half Begun framstår de som lo-fi-alternativister, men er mer skurr- og støyglade enn for eksempel et band som Pavement. De høres mer ut som Arab Strap en skikkelig blåmandag. På Wooden Knee minner de om Bergens-baserte Stockhaus i litt dårlig humør. Half Finished, Half Begun låter deilig dystert og melankolsk. De mørke elementene har trekk fra progrocken. Suggererende You Sleep Better After Supper gir assosiasjoner til Motorpsycho. Velvet Underground finnes dessuten åpenbart i disse guttenes platesamlinger. Instrumentallåten Creating A Diversion levner ingen tvil om akkurat den saken. Det skarpe, repetitive gitartemaet er fengende.

Jim Protector:
Jarle Nordaas
Alexander Svanberg
Live: Anders Lindvig.

Pluskvamperfektum

Pluskvamperfektum er storfagsprosjektet til Kristoffer og Roar ved Universitetet i Oslo, avdeling for musikkvitenskap.
Med utgangspunkt i nu- jazz og electronica har dette prosjektet hentet inspirasjon bl.a. i Miles Davis jazzrock periode samt sentrale norske utøvere som Nils Petter Molvær og Eivind Aarset. Bandet har blitt satt sammen med baktanke i at en enkel besetning, det berømte rocketrio formatet, ikke skal skape begrensninger men stimulere til kreativ utforming av såvell lydbildet og stemninger som improvisatoriske innslag. Musikken er skrevet av Roar og Kristoffer og bandet har, i tillegg til eksamenskonserten ved Universitetet, bl.a. spilt på jazzstedet Fryd i Oslo og jobber videre med mer konsert spilling og innarbeiding av nytt materiale/demo innspilling utover våren.

Kristoffer Carlsen Slagverk, støy, sampler, effekter
Roar Nilsen Gitar, sampler, effekter
Jon Karlsen Bass, synth, effekter