Velg en side

I samarbeid med Horten kunst og kultur

MR. PANKOW –
EN TRIBUTT TIL CHICAGO

For alle unge og gamle som levde og vokste opp på 60, 70 og 80 tallet er det umulig å ikke huske CHICAGO. med over 120 millioner plater i salg fordelt på 28 album siden den første kom i 1969. Siden har det gått slag i slag med låter som: 25 or 6 to 4, «Saturday in the park», «make me smile», «if you leave me now», «just you and me», «hard to say i’m sorry», «hard habit to break», «you’re the inspiration look away», «will you still love me» for å nevne noen. Dette gjør CHICAGO til et av rockens absolutte supergrupper.

MR. PANKOW ble startet i 1993 av en gjeng kamerater og kolleger som alle er store fans av CHICAGO. Til daglig er vi å finne på tv, på teater, revy eller i studio i og rundt hovedstaden. MR. PANKOW er et rent overskuddsfenomen eller vår hobby, om du vil. En kveld med oss inneholder en god del allsang, humor, melankoli, og et gjenhør med låter vi alle har danset til, vært forelsket til, har hatt kjærlighetssorg til eller rett og slett bare «digga».

MR: PANKOW har siden starten i 1993 vært å finne som fast husband på SMUGET i Oslo, og har stort sett holdt seg der. Et besøk fra MR:PANKOW er derfor å regne som noe eksklusivt. Repertoaret spenner over alle 35 år CHICAGO har eksistert, og alle vil garantert få høre «sin» CHICAGO hit.

Lars Aas    lead vokal    (Da Vinchi, Mel. Gr. Prix)
Javed Kurd    gitar, vokal    (Adrian/Bjørnow, J.Teigen)
Ole M. Melhus     bass, vokal    (Dollie, Elisabeth Andreassen)
Trond Nagel Dahl     keyboards, vokal     (Beat for Beat,Hellbillies)
Gunnar Augland     trommer, vokal    (Jan Werner, Mari Boine)
Petter Skretting    saxer, vokal     (Geir Wentzel, DDE)
Helge Sunde     trombone, vokal    (Bel Canto, Elg Elgenes)
Lars Erik Gudim       trombone, vokal    (Kapellm. NRK Amanda, J.Eggum)
Rune Haglund      trompet, vokal    (DDE, W. Myhre)