Velg en side

Fredag 6.7.: Trio de Janeiro, 250/200
Lørdag 7.7: Lars Martin Myhre & Terje Johannessen, 200/150
Søndag 8.7: Thomas Dybdahl, 400/350

Alle konsertene starter kl 2100.
Mulighet for å kjøpe fellesbillett til alle tre konserter for kr 700.-

Trio de Janeiro
Trio de Janeiro fikk spellemannspris for sitt debutalbum “Brazilikum” i 1993, og ble da for alvor kjent på landsbasis. Trio de Janeiro er et glimrende live-band, med en særegen, slentrende eleganse. Trio de Janeiro har gjestet så vel TV/radio som de fleste norske festivaler og konsertlokaler av betydning. Denne trioen har også turnert Rikskonsertene.

Tidligere bandomtale:
”Vi vil selvfølgelig spille fra bossaens standard-reportoir, A.C. Jobim klassikere o.a; men vil også søke å vise hvordan dene stilarten har påvirket vår vestlige musikk opptil denne dag-morsomt er også å høre hvordan våre egne klassikere høres ut som bossa;såvel grieg som prøysen og sandbeck lar seg høre i ny “brasiliansk”drakt. Vi kan kalle kveldens program for “bossa nova-genseløs samba”

Lars Martin Myhre & Terje Johannessen

I sin over 37 år lange karriere som komponist, produsent, musiker og artist har han medvirket på rundt 50 plateinnspillinger, samarbeidet med utallige andre artister (bl.a. Arild Nyquist, Palle Mikkelborg, og Halvdan Sivertsen), mottatt fire Spellemannpriser og oppnådd et platesalg på over 400 000 enheter. Hans 30 år lange samarbeid med Odd Børretzen har vært en eventyrlig suksess både kunstnerisk og salgsmessig.

Hans soloplater har blitt tatt svært godt i mot av så vel presse som publikum mange av hans låter har blitt store radiofavoritter. Med seg til Horten har han den strålende musikeren Terje Johannesen (trompet/gitar).

Gjennom Lars Martins musikalske opptreden vil du med et smil om munnen, eller med en tåre i øyekroken, kjenne igjen følelser og stemninger. Med sin fabelaktige fortellerevne, lune humor, romslighet og treffende observasjonsevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld.

Myhre har mottatt to Spellemannpriser sammen med Børretzen.

Hjemmeside:
http://www.larsmartinmyhre.no/

Facebook:
http://www.facebook.com/LarsMartinMyhre

Thomas Dybdahl
Thomas Dybdahl ga i 2002 ut sitt «That Great October Sound»,  albumet solgte godt på bakgrunn av omfattende radiospilling og presseoppmerksomhet. For albumet vant han Alarmprisen 2003 i klassen pop og Spellemannprisen 2002 i klassen popsolist. Han fikk dessuten Edvard-prisen 2003 i klassen populærmusikk for sangen «All’s Not Lost».

Platene Stray Dogs (2003) og One Day You’ll Dance for Me, New York City (2004), befestet Dybdahls posisjon som en av landets fremste popmusikere. Han ble nominert til to priser under Spellemannprisen 2003: mannlig popsolist for Stray Dogs og årets musikkvideo for «Cecilia». Hans fjerde album Science ble gitt ut i 2006 og for det vant han Spellemannprisen 2006 som beste mannlig artist. For sitt femte album, Waiting for That One Clear Moment fra 2010, ble han nominert til Spellemannprisen 2010 i klassen mannlig artist.

Thomas Dybdahl er også vokalist i popgruppen The National Bank, som omfatter medlemmer blant annet fra Jaga Jazzist og Bigbang. The National Bank album- og konsertdebuterte sommeren 2004, og mottok Spellemannprisen for årets pop-album. Dybdahl er også medlem av jazzgruppen Sesong, sammen med Øyvind Jakobsen og Snorre Seim.

Høsten 2010 var han produsent på Bjørn Eidsvågs album Rundt neste sving. Samarbeidet ble innledet ved at de to artistene utfordret hverandre via Youtube. Det begynte med Eidsvågs uttalelse til Stavanger Aftenblad om at han ville legge opp den dagen Dybdahl sang på norsk. Dybdahl utfordret Eidsvåg gjennom en video til å lage musikk uten «bibelske referanser, seksuelle undertoner og rødvinsmarinade», samtidig som stavangergutten presenterte låten «Ri stormen ut», hvor han synger på norsk.