Velg en side

8. juli – Sondre LercheKjøp billetter her

9. juli – Unni Wilhelmsen, Solveig Heilo og Hanne Mari KarlsenKjøp billetter her

10. juli – Steinar Albrigtsen og Monica NordliKjøp billetter her

11. juli – Hot Club de NorvegeKjøp billetter her


8. juli – Sondre Lerche

Sondre Lerche er et navn de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, etter en allerede lang og fruktbar musikalsk karriere. Det er vanskelig å tro at mannen såvidt har rukket å fylle tretti! Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer.Singelen “Bad Law” bar bud om en artist som stadig ønsker å utforske nytt musikalsk terreng. Låta er noe av det friskeste og mest dansbare man har hørt fra Sondre, og lovet svært godt forstudioalbumet “Please”, som kom i september.

Kjøp billetter her


9. juli – Unni Wilhelmsen, Solveig Heilo og Hanne Mari Karlsen

Unni Wilhelmsen fra Oslo har gitt ut åtte skiver med egne låter, spilt 1500 konserter i inn- og utland og vunnet to Spellemannpriser.
Solveig Heilo fra Bærum er en av Katzenjammerjentene, og de selger ut 7000 billetter i Tyskland på et blunk en helt vanlig tirsdag.
Hanne Mari Karlsen er en ingeniør utenom det vanlige fra Nøtterøy. De er tre bestevenninner med spesielle talenter i alle retninger, og nå har de slått seg sammen på scenen for å spille nydelig musikk for folk.Til sammen trakterer de et tosifret antall instrumenter, og stemmene deres passer like godt sammen som humoren og det estetiske. Dette er visuelle damer med trøkk – som leverer unike, håndplukkede og framfor alt håndskrevne låter. Unni sørger for velkjente sanger fra en rikholdig karriere, på gitar, piano, på norsk og på engelsk. Solveig leverer helt nye låter for anledningen, og de har også noen fete coverhitlåter på repertoaret.

Kjøp billetter her


10. juli – Steinar Albrigtsen og Monica Nordli

De siste årene har Steinar og Monika spilt flere hundre konserter sammen.
De to artistene utfyller hverandre musikalsk. Stikkord her er musikalsk særpreg og signatur, blandet med elegant instrumentering og ærlige låter.
Tilsett en porsjon melankoli og to porsjoner humor, så skulle du ha oppskriften på en spennende musikalsk og sjelelig opplevelse.
Musikerparet giftet seg i Telemark, i fjor sommer og samarbeidet har resultert i mange nye låter fra de to som begge er velsignet med et stort låtskrivertalent. Låtene er ærlige, melodiøse og livsbeskuende, og treffer lytterne rett i hjertet.

Kjøp billetter her


11. juli – Hot Club de Norvege

Et av Norges hotteste liveband – berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk – internasjonalt anerkjente siden 70-tallet med sitt Django Reinhardt-inspirerte, men på samme tid helt unike uttrykk. HOT CLUB DE NORVEGE feirer 35-årsjubileum på Flekken!HOT CLUB DE NORVEGE har gitt ut over 25 kritikerroste plater, og feirer i år sitt 34-års jubileum med turné, dokumentarfilm (NRK TV, om deres samarbeid med sigøynergitaristen Jimmy Rosenberg, Jon & Jimmy), og nytt album, innspilt sammen med Adrien Moignard, Florin Niculescu og Gonzalo Bergara. De har samarbeidet med alle fra Stéphane Grappelli og Jimmy Rosenberg til Vertavokvartetten, Nigel Kennedy, Angelo Debarre og Ulf Wakenius, og turnerer fortsatt kloden rundt.

Kjøp billetter her