Velg en side

Stallen – Kl 21:00, Kr 300/250

Tøft, groovy, vakkert, rått, sensuelt, strålende, hett, godt, funky, digg…. Haddy Njie!!! Kom på konsert!!!

Du klarer ikke å forholde deg passiv til denne vokale kraften. (…). Fra den overraskende debuten White lies (2005) via Welcome home (2007) til den nye utgivelsen, har musikken gjennomgått en modningsprosess som har gjort henne til en av landets mest spennende kvinnelige utøvere.
Svein Andersen, Aftenposten

På «World Of The Free» viser Haddy N‘jie hvordan hun har vokst som poetisk historieforteller. Sluttsummen blir en sterk og sta plate fra en artist som står fjellstøtt i sin egen visjon.
Mode Steinkjer, Dagsavisen

Med sin tredje plate har Haddy N’jie levert nok et særpreget og inderlig stykke musikk som unndrar seg enhver båssetting. Sammen med bandet A few good men har hun gitt oss en av de sterkeste stemmene her i landet.
Olav Gorseth, Bergens tidende

Hva slags stil? Umulig å plassere. Soulimpulser høres, men først og fremst er hun seg selv og gjør akkurat det hun vil. (…) Av og til bare et ensomt piano, andre ganger atskillig tjukkere påsmurt, men aldri preget av glatt profesjonalisme. Alt har en mening.
Geir Hovensjø, Østlendingen

Sammen med bandet Few Good Men har Haddy N’jie laget en solid oppfølger til «White Lies» (2005) og «Welcome Home» (2007). Hun snekrer sine egne låter og mestrer alt fra den rolige pianoballaden «Enemy» som innleder platen til mer groovebaserte låter som «Shout, Sister, Shout»
Per Randers Haukaas, Bergensavisen

Haddy N’jies tredje album bør bli hennes store gjennombrudd. (…) Hun synger en serie sterke, personlige låter som spenner fra det ekstremt lavmælte til mer groovy rockelåter med svake undertoner av jazz og såkalt verdensmusikk.
Trygve Lundemo, Adresseavisa